Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ η Ελλάδα χάνεται κι αυτοί ερίζουν για τις πίτες


Αυτό κι αν είναι η αποκορύφωση της ανευθυνότητας η πατρίδα να είναι στην κόψη του ξυραφιού μη σας πώς να το ‘χει ξεπεράσει κι αυτό ακόμα το όριο και οι βουλευτές μας «χτενίζονται» κυριολεκτικά γυρνώντας τις γειτονιές της περιφέρειας τους κόβοντας πίτες και λέγοντας τις πίπες τους στο πόπολο.

Φαίνεται πως τελικά εκτός του ότι ψήφισαν το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσουν οι περισσότεροι, ακόμα δεν κατάλαβαν το μέγεθος της ευθύνης τους και στοχεύουν σε ένα πράγματι σκληρό πολιτικό ανταγωνισμό που σύντομα έρχεται στις επόμενες εκλογές σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επανεκλεγούν.
Ε όχι κύριοι και πολύ κακώς σας αποκαλώ και κυρίους, έως εδώ.
Ο λαός αυτός που σεις προδώσατε δεν σας εμπιστεύεται πλέον ΔΕΝ θα σας ψηφίσει ποτέ ξανά όλους εσάς που μας φέρατε εδώ που μας φέρατε, περνώντας μας δε με περισσή αναίδεια το μήνυμα πως μαζί τα φάγαμε.
     ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί γιατί εσείς είσαστε οι βολεμένοι, εσείς κυκλοφορείτε με τα πολυτελή δημόσια οχήματα δωρεάν, όταν εμάς μας φορολογείτε τα Φιατάκια μας για Φεράρι, εσείς λειτουργείτε υπερπολυτελή γραφεία δωρεάν όταν εμείς κλείνουμε τα μικρομάγαζά μας, εσείς διαβιώνετε με ασφάλεια με καμιά εικοσαριά ασφαλίτες ο καθένας την στιγμή που εμάς μας λεηλατούν τα σπίτια μας, βιάζουν τα παιδιά μας μέσα στο σπίτι μας γιατί αφήσατε τα αστυνομικά τμήματα άδεια από προσωπικό χωρίς αυτοκίνητα και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς βενζίνη να τα κινήσουν.  
Γι’ αυτούς τους λόγους κι άλλους τόσους περισσότερους καλό είναι να κάνετε χαρακίρι δημόσια αν σας έμεινε ακόμα ίχνος φιλότιμου που δεν σας έμεινε.
Γι’ αυτό ΔΕΝ σας τιμώ με την παρουσία μου πολύ δε περισσότερο δεν σας χαρίζω την ψήφο μου ποτέ ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: